Pasja banda se predstavi

Petra/ December 11, 2018/ Blog

 

Oj. Jaz sem Tris, tisti ta prvi pes v familiji, o katerem mama piše v naši zgodbi. Priznam, mene vse vrže iz tira. Najraje sem, ko smo doma na kavču in se lahko stisnem med noge mojim ljudem in zasmrčim. O ja, smrčim, ampak samo malo, po damsko, morali bi slišati mojega brata Maxa, o moj bog, on nas vse preglasi. Vam zaupam eno skrivnost, na zunaj izgledam zelo pogumno, v bistvu pa sem malo občutljiva in imam rada svoj mir in svoje ljudi.

 

 

Hej. Max tukaj. Jaz sem v to družino prišel šele letos, januarja 2018. That was the best day of my life, čisto zares. Nisem imel preveč rožnate preteklosti, tu pa se je za mene odprl čisto nov svet. Dobil sem kar tri sestrice in ljudi, ki me preprosto obožujejo. Tu me pobožajo, kar tako, ker si to želijo, ker me imajo neizmerno radi, si lahko mislite. In jaz jih ne bi nikoli zamenjal. Drugih psov, ne maram preveč. Ampak me moji ljudje učijo, da drugi psi niso vedno nekaj slabega, tako da mislim, da me bodo počasi omehčali.

 

 

Moje ime je Ginny. The best name, I know. Če vprašate mene sem definitivno najbolj skuliran pes v tej familiji. Ljudje, ptiči, psi, letala, you name it, I love it. Zanikam vse obtožbe za moje uničevalske pohode v mladih letih. Zdaj se raje ukvarjam z igračami, ki mi jih priskrbijo moji ljudje. No, pred menoj še vedno morejo skrivati daljince, priznam so moja šibka točka.

 

 

 

Hoj. Jaz sem Lisa. A big fan of balls, večje, manjše, piskajoče, mehke,…samo da je žoga, got it? Moji ljudje pravijo, da imam ogromno za povedati, ker renčim za vsako malenkost, samo oni ne vedo, da jack russli pač takšni smo. Hitreje, kot bodo sprejeli, boljše bo, ker jaz se ne mislim, za nikogar spreminjat. Žoga, je kdo rekel žoga? Ej…morem šibat.

 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*