INDIVIDUALNE URE/SVETOVANJA

INDIVIDUALNE URE/SVETOVANJA

Vas vaš pes spravlja v obup? Skače na goste? Bi ga radi odvadili vlečenja na povodcu? Ali bi želeli, da se takoj odzove na vaš klic? Ali pa vam enostavno bolj odgovarja individualen pristop, kjer si lahko prilagajate termine? Pri takšnih in podobnih težavah, vam z veseljem pomagamo. Pokazali vam bomo enostavne in uspešne tehnike, s katerimi boste hitro prišli do želenih rezultatov.

Za vse pse od 2. meseca dalje.

*paket individualnih ur je potrebno izkoristiti v roku treh mesecev

CENA

     25€ (1h)

    30€ (1h) - na vašem domu

Ima vaš pes resnejše težave? Laja in se zaganja v druge pse, ljudi, avtomobile,...? Ima ločitveno tesnobo? Kaže znake strahu in ne veste kako bi mu pomagali? Na tem mestu je treba najprej opraviti svetovanje, s katerim analiziramo vedenje vašega psa in ugotovimo vzroke vedenjskih težav. Glede na težavo, oblikujemo plan dela, katerega se lahko lotite kar takoj. Odvisno od resnosti težave, pa lahko naknadno nadaljujemo z individualnimi urami.

Primerno za pse z vedenjskimi težavami.

CENA

        50€ (svetovanje traja od 1,5h do 2h)

Imate mladička ali ga šele dobite? Vsak začetek zna biti izziv, zato smo tu mi, da vam priskočimo na pomoč že od prvega dne, ko kuža prestopi vaš prag. Hišna čistoča, grizenje, umirjanje in še mnogo drugih stvari je, pri katerih vam bomo z veseljem pomagali in olajšali skupno bivanje z novim družinskim članom.

Primerno za pasje mladičke od 2. meseca dalje.

CENA

         40€ (svetovanje traja od 1,5h do 2h)